Kdo je Sabrina

Obikovanje telesa

Telo je lepo in zdravo, ko je skladno in funkcionalno. Edinstven program, ki sem ga razvila s prepletanjem znanja iz fitnesa, pilatesa, joge, funkcionalne vadbe in drugih veščin, vam bo pomagal izgorevati kalorije, pospešiti metabolizem in izboljšati vaše splošno zdravje in počutje. Kombinacija strateških vaj in zdrave prehrane vas bo pripeljala do vrhunske forme!

Moč in vzdržljivost

Nikoli bolj kot danes ni bilo pomembno biti v dobri fizični formi, imeti moč in vzdržljivost! Ne glede na to, ali gre za hujšanje ali oblikovanje ali pridobivanje mišične mase, bo moj program izboljšal vaše zdravje in počutje. Kmalu boste opazili tudi korenito izboljšanje v zmogljivosti.

Lep izgled in dobro počutje

Zdravje in fitnes ni samo to, kako izgleda vaše telo na videz, temveč tudi kako se počutite znotraj! Poskrbela bom, da bosta vaše telo in um našla pravo ravnovesje. Ne odlašaj na jutri, odločitev sprejmi še danes in začni TAKOJ!

Prof. športne vzgoje

Sabrina je bila v življenju vedno aktivna; osem let je plesala klasični balet, nekaj let jazz balet in akrobatski rock'n roll. Kasneje je trenirala dresurno jahanje in v času študija športno aerobiko. Od malega je smučala. Diplomirala je na Fakulteti za Šport v Ljubljani, iz športnega treniranja, smer fitnes in skupinske vadbe, zaradi česar ima naziv osebni trener oziroma trener fitnesa in skupinskih vadb ter seveda profesorica športne vzgoje. Tema diplomske naloge iz predmeta Fitnes je vsebovala model treninga in prehrane za lepšo postavo pri ljudeh s prekomerno telesno težo. Kasneje se je izobrazila na področju različnih skupinskih vadb: aerobika, pilates, crossfit, funkcionalni trening, HIIT vadba, nazadnje pa postala tudi učiteljica joge (JZS - RJU 300). Je tudi učitelj plavanja in U3 - učitelj ter trener alpskega smučanja ter učitelj nordijskega smučanja. Ima več kot 20 let izkušenj na področju vodenja skupinskih vadb in osebnega trenerstva. V prostem času se prav tako ukvarja s športom: teče, kolesari, rola, plava, hodi v hribe, pleza, se potaplja, jadra na deski, kajta, smuča, deska na snegu, pleše. Rada dela z ljudmi in deli znanje in veselje do gibanja.

© 2020 by SabrinaFit - sabrinafit.eu