VADBE

OSEBNO TRENERSTVO

Osebni trening je trening, ki je popolnoma prilagojen vašim ciljem in željam. Trening vsebuje znanja in elemente vadbe iz principov rehabilitacije, fitnesa, kineziologije, športnega treniranja, pilatesa in prav tako sledi najnovejšim trendom razvoja doma in v tujini. Program, bodisi izgube telesne maščobe ali pridobivanja mišične mase, je vedno program oblikovanja telesa kjer se potrudimo razviti tudi moč, splošno vzdržljivost, gibljivost in koordinacijo, korekcijo drže ter druge individualne potrebe, ki jih predstavlja vaš slog življenja ter vaše želje. Program sestavim na podlagi razgovora, ciljev in funkcionalne diagnostike.

INDIVIDUALNE VADBE

Glede na znanje in izkušnje z vodenjem različnih zvrsti vadb nudim individualne ure vadbe po želji (pilates, joga, funkcionalna vadba, fitnes, vzdržljivostne treninge…) in dogovoru.

REHABILITACIJA PO POŠKODBAH

Z znanjem iz funkcionalne anatomije, fiziologije, kineziologije, principov športnega treniranja, fitnesa, pilatesa, funkcionalne vadbe in pridobljenm znanjem v sodelovanju s fizioterapevti nudim individualne treninge za rehabilitacijo po poškodbah po dogovoru.

SKUPINSKE VADBE

POWER JOGA - bolj dinamična joga, kjer hitreje prehajamo v položaje in kjer je pomemben ritem dihanja, brez daljših počitkov

NIRVANA - dinamična anti-stresna pilates-joga s poudarkom na dihanju ob sproščujoči glasbi z vključenimi Thetawave tokovi – www.nirvana.fitness.com

PUMP - vadba za moč in oblikovanje z in brez rekvizitov, fitnes doma

HIIT - visoko intenzivna intervalna vadba za kondicijo in izgorevanje velikega števila kalorij - dolgotrajno spodbuja metabolizem

CARDIO KICK - visoko intenzivna vadba z elementi borilnih veščin - dolgotrajno spodbuja metabolizem)

FIT DANCE - aerobna vadba za fit postavo z elementi plesa

FITFUSION - edinstven program vadbe s prvinami fitnesa, pilatesa, joge, funkcionalne vadbe kjer je prvi del bolj intenziven, drugi pa namenjen aerobni vadbi in raztezanju.

PODROBNEJŠI OPIS

POWER JOGA

Moč, gibljivost in osredotočenost!Joga je način življenja. Gre za združitev telesa, duše, duha in uma.

Power Joga se osredotoča na trening mišic in razvija fizično moč. Vadba pomlajuje vaše telo in ga naredi močnejšega, toniziranega, prožnejšega in vaš um osredotočen.Veliko položajev - asan zahteva moč jedra in rok. Vaša moč in vzdržljivost se bosta postopoma izboljševali in imeli boste močnejše elastične mišice in gibljive sklepe.

Skozi položaje se lahko premikate v svojem tempu in glede na vašo stopnjo.Power Joga je odlična tudi če potrebujete kardio vadbo. Pomagala vam bo priti v formo, uravnavati telesno težo in ostati v kondiciji. Prehajanje iz položaja v položaj, čeprav ob počasnem in globokem dihanju, učinkovito dviguje vaš srčni utrip.

Zaporedja potekajo neprekinjeno in hitreje kot pri drugih zvrsti joge.Položaji - asane lahko vplivajo ne samo na mišice in sklepe, ampak tudi na čustva in omogočajo čiščenje na čustvenem in energetskem nivoju..S prakticiranjem Power Joge boste našli tudi ravnovesje med umom in čustvi. Pomagal vam bo reševati čustveno težke situacije, delovati skozi bolečino in potlačena čustva ter jih premagati. Ravnotežje v vaših čustvih bo povzročilo, da bodo vaši organi in celotno telo delovali bolj učinkovito in spoznali boste, kako močno sta povezani telo in um. Power Joga teži h premikanju telesa v skladu z dihanjem.

Zavedanje diha je v tej praksi še posebej pomembno. Takšno meditacijsko gibanje in nenehna osredotočenost na dihanje vam bo očistilo um, vas razbremenilo stresa in vam omogočilo spreminjanje vzorcev neželenega vedenja.

ALPSKO SMUČANJE

Kot učitelj smučanja U3 (najvišja stopnja) in dolgoletne izkušnje tako z otroki in mladino kot odraslimi osebami (Smučarska Šola Rogla, Smučarska Šola Vogel, Smučarska Šola Heugenhauser – AUT, Smučarski Klub Devin - ITA, Smučarski Klub Vitas in več šol v naravi) ter pozitivne povratne informacije s strani zadovoljnih strank in staršev nudim učenje smučanja po dogovoru.

VODENJE POHODNIŠKIH IN KOLESARSKIH IZLETOV

Z znanjem s pretekle izkušnje pri delu kot turistična spremljevalka in kot navdušenka nad aktvnostmi v naravi nudim vodenje pohodniških in kolesarskih izletov na Obali, v Istri in Krasu po dogovoru.

ŠPORTNI TURIZEM

V sodelovanju s turistično agencijo nudim prilagojeno sestavljene pakete aktivnih / športnih vikendov, počitnic in potovanj.PLANI

TRENING PLANI

Z obzirom na želje, časovne zmožnosti in funkcionalno diagnozo vam sestavim plan treninga, ki ga boste izvajali sami.

PREHRAMBENI PLANI

Glede na vaš bazalni metabolizem, ki vam ga izmerim, in stopnjo vase aktivnosti, izdelam prehrambeni plan za dosego vašega cilja (pridobivanje mišične mase, izguba odvečne maščobe…).

© 2021 by SabrinaFit - sabrinafit.eu

sl_SISlovenian