Kdo je Sabrina?

Prof. športne vzgoje

Sabrina je bila vedno aktivna v življenju; osem let je plesala klasični balet, nekaj let jazz balet in akrobatski rock'n roll. Kasneje je med študijem trenirala dresurno jahanje in športno aerobiko. Smuča od malih nog. Diplomirala je na Fakulteti za Šport v Ljubljani, iz športnega treniranja, smer fitnes in skupinske vadbe, zaradi česar je pridobila naziv osebnega trenerja ali trenerja fitnesa in skupinskih vadb in seveda profesorja športne vzgoje. Tema diplomskega dela iz predmeta Fitnes je vsebovala model treninga in prehrane za lepšo postavo pri osebah s prekomerno telesno težo. Kasneje se je izobrazila za različne skupinske vadbe: aerobika, pilates, crossfit, funkcionalna vadba, HIIT trening, ter na koncu postala učiteljica joge (JZS˙ - RJU 300) in prehranska svetovalka (FZS˙). Prav ako je tudi učitelj plavanja ter U3 - učitelj in trener alpskega in nordijskega smučanja. Ima več kot 20 let izkušenj na področju skupinskih vadb in osebnega trenerstva. Tudi v prostem času se ukvarja s športom: teče, kolesari, rola, plava, pleza, hodi v hribe, se potaplja, windsurfa, kitesurfa, smuča, snowboarda, pleše. Rada dela z ljudmi in deli znanje in veselje do gibanja. 

(JZS: Joga Združenje Slovenije; FZS: Fitnes Zveza Slovenije)


Oblikovanje telesa

Telo je lepo in zdravo kadar je skladno in funkcionalno. Edinstven program, ki sem ga razvila s kombinacij znanja iz fitnesa, pilatesa, joge, funkcionalne vadbe in drugih veščin vam bo pomagal v izgorevanju kalorij, pospeševanju metabolizma in izboljšanju celotnega zdravja in dobrega počutja. Kombinacija strateških vaj in zdrave prehrane vas bo pripeljalo do top forme!

Moč in vzdržljivost

Nikoli ni bilo bolj pomembno kakor danes biti v dobri telesni formi, imeti moč in vzdržljivost! Ne glede ali gre za hujšanje ali oblikovanje ali pridobivanje mišične mase, moj program bo izboljšal vaše zdravje in dobro počutje. Prav tako boste kmalu opazili drastično izboljšanje kondicije.

Lep izgled in dobro počutje

Zdravje in kondicija se ne izrazita le v tem kako izgleda vaše telo, temveč tudi kako se počutite znotraj! Poskrbela bom, da bosta vaše telo in um našla pravo ravnovesje. Ne odlašaj na jutri, odločitev sprejmi še danes in začni TAKOJ!

© 2021 by SabrinaFit - sabrinafit.eu

sl_SISlovenian